top of page

Har du smerter på grund af arvæv?

Ardannelse er en naturlig del af helingsprocessen, og den forekommer når huden reparerer skader og indsnit. Jo større hudskaden er, at længere tid tager det for huden at hele, og jo større er risikoen for et synligt ar.

Det er ikke unormalt, at et ar kan være rødt og tykt i starten og derefter blive blegere med tiden. Dog sker der af og til også det, at de nydannede fibre i huden ikke kun ændrer hudens udseende, men også dens funktion, og fx hæmmer hårvækst, sveddannelse bevægelighed i huden. 

 

Heldigvis er det ofte muligt at genskabe hudens elasticitet. 

Prøv at forestille dig, at dit bindevæv er ligesom en æggehvide. I rå tilstand er den flydende, men i kogt tilstand er den fast. Bindevævet fungerer på samme måde, men hvor æggehviden aldrig kan blive flydende igen, når først det har været kogt hård, så kan bindevævet faktisk godt blive "flydende" eller blødt igen. 

 

Når bindevævet er flydende, er der stor gennemstrømning af blod samt ilt og næring, ligesom der er en god bortskaffelse af affaldsstoffer. Når bindevævet derimod er blevet fast, så bliver iltforsyningen nedsat, og derved får muskler og organer ikke den næring og ilt, de har behov for. Dette medfører nedsat muskelstyrke, ømhed og dannelse af mælkesyre.

 

På grund af bindevævets egenskaber, kan arvæv, der typisk er hårdt og rigidt, løsnes op, så det igen bliver smidigt, og der kommer mere cirkulation til området.

 

Og det gælder uanset om du har ar efter en blindtarmsoperation, diskusprolaps, kikkertundersøgelser, hjerteoperationer, kejsersnit eller andet. så er der gode muligheder får at få bedret cirkulationen og få færre gener.

 

Desuden vil du også opleve, at arret, og området omkring arret, bliver mere glat, smidigt og får samme farve som huden igen.

 Kontakt mig 

Tlf: 93 40 40 20

 Mail: ao.correct@outlook.com 

Correct My Baby

Bækkeskovvej 4

2665 Vallensbæk Strand

Book en tid 

 Afbud 

Skal ske senest 24 timer før.

 

Det kan gøres online​​ eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

Reaktioner efter behandling.

Sundhedsforsikringer

dækker osteopati.

Klik her for at se hvilke.

bottom of page