top of page

Behandling af baby og små børn

Behandling til din baby og mindre barn

 

Jeg er autoriseret osteopat med speciale i at behandle babyer og små børn.

  • Jeg har mange års erfaring i babybehandling og børnebehandling.

  • Som specialist har jeg gennemført ostepatuddannelsen, og derefter taget ekstra uddannelse og kurser. 

  • Jeg har desuden gennemført praktikforløb med fokus på at behandle babyer og små børn, både under min uddannelse og i efteruddannelse. 

  • Jeg lytter til jer som forældre, og de problemer I oplever, og jeg oversætter, hvad det har af betydning for jeres barn.

Babyer og børn skal ikke have ondt. Babyer fortæller med gråd eller kropssprog, at de har ondt. Små børn fortæller gentagne gange om problemer, fx "jeg har ondt i maven" eller "jeg har ondt i hovedet".

Det er en stor tillidssag at overlade din baby og barn i hænderne på en behandler. Det har jeg stor forståelse for, og jeg passer godt på dit barn!

ANMELDELSER

Hvad siger patienterne

Louise Sjoberg

"Kæmpe anbefaling herfra. Vi er kommet hos Ane da vi mistænkte, at det var spændinger, som var med til at skabe problemer med amning og andre problemer. Og rigtig nok, så var han spændt i store dele af kroppen.

 

Hun har desuden vurderet, at vores søns tungebånd var stramt og muligvis grunden til de mange spændinger, og det er nu blevet bekræftet af øre-, næse-, halslæge, som har klippet det.
 

Vi elsker at komme hos Ane og glæder os hver gang, så jeg er næsten ked af, at vi snart er færdige med at komme hos hende."

Izabella Turac

"Har været hos Ane med begge mine børn, og hun har virkelig gjort underværker. Særligt med min mindste, der ikke ville gå, og havde indad roteret fod.

 

Allerede efter første behandling tog han sit første skridt. Efter 3 behandlinger var problemet løst, og han gik bare derud af ☺️


Varme anbefalinger herfra!!"

Nicoline Krog

"Vi var til babytjek hos Ane og oplevede en kyndig og sympatisk osteopat.

 

Efter endt behandling af vores søn, fik jeg selv behandling ovenpå en hård graviditet og fødsel.

 

Hun kan klart anbefales!"

Kontakt mig

Tlf: 93 40 40 20

 Mail: ao.correct@outlook.com 

Correct My Baby

Bækkeskovvej 4

2665 Vallensbæk Strand

Book en tid 

Afbud

Skal ske senest 24 timer før.

 

Det kan gøres online​​ eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

Reaktioner efter behandling.

Sundhedsforsikringer

dækker osteopati.

Klik her for at se hvilke.

bottom of page