top of page

Endometriose

Endometriose.jpg

Hvorfor kan jeg hjælpe?​​

 • Jeg er uddannet til at arbejde med sammenvoksninger i bindevæv, herunder arvæv og kroniske smerter, hvilket er en typisk følge af endometriose.

 • Jeg kan vurdere, hvordan din krop kommer mest mulig i balance, herunder også i hormonel balance.

 • Jeg er specialiseret i bækken, hvilket tit er stedet, hvor endometriose sidder, fx livmoder, æggestokke og tarme.

Symptomer på forstoppelse og fordøjelsesproblemer:

 • Stærke smerter i forbindelse med menstruation.

 • Kraftige blødninger.

 • Smerter i forbindelse med ægløsning.

 • Smerter i forbindelse med samleje.

 • Smerter når du tisser eller kommer af med afføring.

 • Problemer med at blive gravid.

 • Udtalt træthed, evt. i forbindelse med menstruationscyklus.

 • Kroniske smerter i kroppen.

Mere om endometriose

Endometriose er en tilstand, hvor væv af samme type som det, der sidder i slimhinden i livmoderen også sidder uden for livmoderen, eks. bughulen, æggestokkene, tarme og urinblæren. I meget sjældne tilfælde kan vævet også sidde andre steder i kroppen.

Uanset, hvor endometriosevævet sidder i kroppen, så reagerer det stadig som livmodervæv. Det betyder, at vævet påvirkes af din cyklus, og kan blive påvirket af hormonerne i kroppen.

I sidste ende betyder det, at endometriose kan nedsætte bindevævets frie bevægelighed, ofte med kroniske smerter til følge. Lidelsen kan også føre til dannelse af blodfyldte cyster, voldsomme menstruationssmerter og indre sammenvoksning af væv. Sidder sammenvoksningerne omkring æggestokkene, kan det forårsage barnløshed.

Hvis du påtænker, at du har endometriose, er det altid en god idé at få en gynækolog til at undersøge dig. 

 

Det kan være en kamp at blive udredt for endometriose. Lige nu ligger gennemsnitstiden på udredelse på syv år. Det skyldes, at man går igennem mange andre undersøgelser, inden lægen til sidst undersøger for endometriose. 

Almindelige undersøgelser ved gynækolog kan ikke alene afgøre om du har endometriose. Der skal yderligere udredning til.

 

Osteopati kan ikke kurere endometriose, men det kan lindre og nedsætte smerterne i kroppen - også over længere tid. Det gøres blandt andet ved at behandle det arvæv cysterne danner, men også ved at se på hele kroppen og optimere kroppens helhed. 

Ud over behandlingen hjælper jeg også med råd og relevante kosttilskud, kostændringer, samt hvilke former for motion, der kan afhjælpe, og hvilke, der frarådes. 

 Kontakt mig 

Tlf: 93 40 40 20

 Mail: ao.correct@outlook.com 

Correct My Baby

Bækkeskovvej 4

2665 Vallensbæk Strand

Book en tid 

 Afbud 

Skal ske senest 24 timer før.

 

Det kan gøres online​​ eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

Reaktioner efter behandling.

Sundhedsforsikringer

dækker osteopati.

Klik her for at se hvilke.

bottom of page