top of page

Impotens

Kan jeg hjælpe?

  • Jeg er specialist i at behandle problemer med impotens, og har mange års erfaring med, at arbejde med mænd med deres problemer. 

  • Ofte er impotens et problem, der har været undervejs og kan skyldes livsstil. Osteopati er en effektiv behandling, og jeg arbejder med interne teknikker og på at forbedre blodomløbet til underlivet.​

Mere om impotens

Impotens er et meget alvorligt problem, som ofte hæmmer dit selvværd, din livskvalitet, velvære og intimitet med din partner.

Det største problem ved impotens er som oftest prostata og et generelt nedsat blodomløb til og fra penis.

 

Mange (ældre) mænd får at vide, at en forstørret prostata ikke er et problem. Det er det heller ikke, set i overordnet sundhedsperspektiv, men det kan være årsag til, at impotens opstår. De første tegn er som regel ændring i urinmønsteret, men det er ikke altid denne ændring er til stede.

 

Det er selvfølgelig meget vigtigt, at lægen udelukker, at det ikke er kræft. 

Den osteopatisk behandling af impotens strækker sig over nogle gange, og omfatter oftest intern behandling af prostata. Dette gøres gennem rectum og udføres professionelt og først efter en grundig gennemgang af proceduren, og i overensstemmelse med dig som patient. Det er ikke en del af den indledende behandling, men vil højst sandsynligt ikke kunne undgås på sigt.

Impotens er stadig et emne, som er meget tabuiseret, men det kan være afgørende for, at du trives og er ofte fundamentalt for at have et godt og tilfredsstillende sexliv. 

 

Derfor bør der sættes mere fokus på dette problem, og jeg er erfaren i at rådgive og hjælpe med sexuelle problemer.

 Kontakt mig 

Tlf: 93 40 40 20

 Mail: ao.correct@outlook.com 

Correct My Baby

Bækkeskovvej 4

2665 Vallensbæk Strand

Book en tid 

 Afbud 

Skal ske senest 24 timer før.

 

Det kan gøres online​​ eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

Reaktioner efter behandling.

Sundhedsforsikringer

dækker osteopati.

Klik her for at se hvilke.

bottom of page