top of page

Kranio-sakral terapi

Ane opstrup - kranio-sakral terapi - baby-2.jpg

Behandling med kranio-sakral terapi

Kranio-sakral terapi er en blid manipuleringsteknik, der går ind og retter op på spændinger og ubalancer i kroppen.

Kranio-sakral betyder faktisk hoved til hale (sakral=korsben), og det er ikke kun hovedet, der behandles, men hele kroppen, der befries for spændinger og skævheder.

Kranio-sakral terapi er en del af osteopati, og som autoriseret osteopat er jeg uddannet i at kombinere kranio-sakral terapi med behandling af muskler, led og bindevæv.

 
Mange spædbørn har spændinger og skævheder efter fødsel, og ved mange typiske problematikker benyttes kranio-sakral terapi i den ene eller anden grad.

I det kranio-sakrale system arbejdes der primært med kranieknoglerne, som frigøres med blide tryk, og derved øger cirkulationen af rygmarvsvæsken, som løber ned gennem rygmarven. Det er med til at få hele kroppen til at fungere optimalt.

 

Problemer i dette område kommer ofte som følge af stress eller et slag på hovedet. Disse teknikker er specielt gode til baby og børn, samt personer, der lider af stress. 

Jeg benytter mig af teknikker fra kranio-sakral terapi i flere af vores babybehandlinger. Så listen over behandlinger nedenfor.

Kranio-sakral terapi & børne- & babybehandlinger

Behandling til din baby og mindre barn

 

Jeg er autoriseret osteopat med speciale i at behandle babyer og små børn.

  • Jeg har mange års erfaring, og som specialist i behandling af baby og mindre børn har jeg gennemført ostepatuddannelsen, og derefter taget ekstra uddannelse og kurser. 

  • Jeg har desuden gennemført praktikforløb med fokus på at behandle babyer under og efter uddannelse. 

  • Jeg lytter til jer som forældre, og de problemer I oplever, og jeg oversætter, hvad det har af betydning for jeres barn.

Babyer og børn skal ikke have ondt. Babyer fortæller med gråd eller kropssprog, at de har ondt. Større børn fortæller gentagne gange om problemer, fx "jeg har ondt i maven" eller "jeg har ondt i hovedet".

Det er en stor tillidssag at overlade din baby i hænderne på en behandler. 

Det har jeg stor forståelse for, og jeg passer godt på dit barn!

 Kontakt mig 

Tlf: 93 40 40 20

 Mail: ao.correct@outlook.com 

Correct My Baby

Bækkeskovvej 4

2665 Vallensbæk Strand

Book en tid 

 Afbud 

Skal ske senest 24 timer før.

 

Det kan gøres online​​ eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

Reaktioner efter behandling.

Sundhedsforsikringer

dækker osteopati.

Klik her for at se hvilke.

bottom of page