top of page

Smerter i halebenet

Har du haft et fald på halebenet med efterfølgende smerter? Har du vanskeligt ved at sidde uden smerter? Har du smerter efter en fødsel?

Hyppigst hænger smerter i halebensområdet sammen med et fald. Dog kan dette fald godt være sket for mange år siden og give problemer senere hen.

 

Det kan skyldes, at faldet forårsager skævhed i bækkenet, og det slides forkert. Symptomer på halebensproblemer kan vise sig som lændesmerter, og kan også gå hele vejen gennem kroppen og vise sig som hovedpine.

Der kan også være uforklarlige smerter i halebenet, hvor der intet er at se på røntgen, eller hvor lægen ikke ved, hvad det skyldes. Her kan behandling være en indikation.

Som en del af min kvindebehandling tilbyder jeg at undersøge dit haleben for dets bevægelighed, samt ledbånd og muskulatur, der hæfter på halebenet. Det kan være nødvendigt med indvending behandling i endetarmen, hvis behandling udefra ikke har den ønskede effekt.

Evt. indre behandling vil behandling ske efter en grundig forsamtale og være i overensstemmelse og rådføring med dig.

 Kontakt mig 

Tlf: 93 40 40 20

 Mail: ao.correct@outlook.com 

Correct My Baby

Bækkeskovvej 4

2665 Vallensbæk Strand

Book en tid 

 Afbud 

Skal ske senest 24 timer før.

 

Det kan gøres online​​ eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

Reaktioner efter behandling.

Sundhedsforsikringer

dækker osteopati.

Klik her for at se hvilke.

bottom of page