top of page

Teamet

Ane Opstrup - autoriseret osteopat og fysioterapeut - correctmybaby-2.jpg

Ane Opstrup

Aut. osteopat & fysioterapeut

Jeg blev osteopat, fordi jeg brænder for at hjælpe mennesker med at have det godt. 

At behandle børn og babyer er særligt interessant, dejligt og varierende, fordi det kræver en anden dimension af fornemmelse og følelse. Det gør det, fordi babyer og børn ikke giver verbal respons i form af ord, men kræver en dybere forståelse af kropssprog, lyde og kroppen som helhed. 

 

Min behandling sker altid i samarbejde med dig som forælder. Du kender dit barn bedst. Derfor lytter jeg altid til dig. Dine oplevelser giver nemlig perspektiver og input, som

hjælper mig med at løse problemerne.

 

Jeg hjælper med kroniske smerteproblemer - også kvinder, gravide og mænd. 

 

Det er spændende og udfordrende at arbejde med mennesker, og finde vejen ind til løsningerne på deres smerteproblemer. Jeg elsker især at hjælpe dig, som allerede har søgt hjælp mange andre steder, og måske endda har været opgivet i hospitalsregi.

Jeg arbejder med kroppens problemer som en helhed, og lægger altid en realistisk plan, der skal hjælpe dig med at få det godt igen. Derfor starter et forløb hos mig altid med, at jeg lytter til din historie, dine tidligere forløb og dine problemer. Det er vigtigt at finde det link, som mangler, for at reducere det, som nedsætter din livskvalitet.

 Kontakt mig 

Tlf: 93 40 40 20

 Mail: ao.correct@outlook.com 

Correct My Baby

Bækkeskovvej 4

2665 Vallensbæk Strand

Book en tid 

 Afbud 

Skal ske senest 24 timer før.

 

Det kan gøres online​​ eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

Reaktioner efter behandling.

Sundhedsforsikringer

dækker osteopati.

Klik her for at se hvilke.

bottom of page