top of page

Vulvodyni

Lider du af underlivssmerter?

 

Vulvodyni er en fællesbetegnelse for en kronisk, smertefuld tilstand i vulva.

 

Vulva er den del af de kvindelige kønsorganer, som afgrænses fortil af skambenet og bagtil af anus. Dette inkluderer klitoris, de små og store kønslæber, samt mellemkødet.

 

ISSVD (International Society for the Study of Vulvavaginal Desease) har defineret vulvodyni som ”kronisk ubehag med svien og brændende smerter uden objektive fund”. Det vil sige svien og brændende smerter, uden at man kan se, mærke eller måle nogle usædvanlige tilstande i området.

Undersøgelse

Hver kvinde med vulvodyni har individuelle og forskellige symptomer og smerter. Derfor er en grundig samtale nødvendig inden evt. behandling.

 

For at se mulige sammenhænge vil jeg undersøge hele kroppen grundigt - særligt bækkenregionen - som er vigtig at undersøge, for at sikre, at det fungerer optimalt.

Det vil formentlig være nødvendigt at mærke din bækkenbund og din livmoders bevægelighed indefra. Det vil foregå stille og roligt, med håndklæde over og jeg mærker efter, hvor spændt du er og mobiliteten af dit bindevæv. Vi gennemgår undersøgelsen i en samtale inden, så du er helt indforstået med, hvad behandlingen indebærer.

Nerverne til mange af dine bækkenmuskler og organer kommer delvist fra dit korsben.

Derfor kan det også være nødvendigt at mærke dit haleben og korsben indefra. Det foregår gennem endetarmen. Her ligger du også med håndklæde over dig, og jeg mærker efter med en finger. Ligesom ved den indre undersøgelse af din bækkenbund, vil behandling ske efter en grundig forsamtale og være i overensstemmelse og rådføring med dig.

 Kontakt mig 

Tlf: 93 40 40 20

 Mail: ao.correct@outlook.com 

Correct My Baby

Bækkeskovvej 4

2665 Vallensbæk Strand

Book en tid 

 Afbud 

Skal ske senest 24 timer før.

 

Det kan gøres online​​ eller via sms eller telefon på tlf. 31 31 95 09. Ved for sent afbud eller udeblivelse opkræves fuldt honorar.

Reaktioner efter behandling.

Sundhedsforsikringer

dækker osteopati.

Klik her for at se hvilke.

bottom of page